Благоевград посреща 450 грации от България, Мексико, Гърция и САЩ

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Традиционният за Благоевград Международен турнир по художествена гимнастика „Golden Pirin Cup” отново ще зарадва любителите на грациозния спорт.

В рамките на 3 дни (25 февруари – 27 февруари) в зала „Скаптопара“ 450 грации от 16 клуба от страната и света ще демонстрират красиви съчетания. В спортното събитие участие ще вземат и представители от САЩ, Мексико и Гърция.

Четвърти Международен турнир  “Golden Pirin Cup” се организира съвместно от Клуб по художествена гимнастика „Пирин“, Община Благоевград и Българска федерация по художествена гимнастика.

В главното съдийско ръководство на “Golden Pirin Cup 2022” са Ирина Чернева – главен съдия, член на съдийска колегия, съдия международна категория и Моника Панайотова – представител на Българска федерация по художествена гимнастика.

Международен турнир “Golden Pirin Cup 2022” ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини