Крадци отмъкнаха 160 болта от жп линията между Петрич и Генерал Тодоров

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Дръзка кражба на метални болтове от железопътна линия посред бял ден вдигна на крак петричката полиция. Крадци атакували вчера железопътен участък между гара Петрич и гара Генерал Тодоров. Целта им била да отмъкнат колкото се може повече тирфони.

Това са метални болтове, които на практика държат железопътната линия, с тях е хваната всяка една реброва подложка. В Районното управление в Петрич е съобщено от служители, че са задигнати 160 броя от металните болтове.

Измъкването на тирфоните от жх линията поставя в риск пътуващите във влаковете. За случая е уведомена компетентната прокуратура. Образувано е досъдебно производство. Работата по издирването на крадците продължава.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини