Разложани могат да плащат данъци и на ПОС терминал

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Община Разлог предлага нова услуга, заплащането на местните данъци и такси може да се извърши чрез използването на Виртуален ПОС терминал. В сайта на Община Разлог има създадена секция ПРОВЕРКА НА ДАНЪЧНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.

  • В електронната справка за местни данъци и такси можете да влезете чрез един от следните три начина:
  1. Чрез ЕГН/БУЛСТАТ/ЛНЧ и ПИН-код, който може да получите от отдел МДТ - Община Разлог срещу представен документ за самоличност или нотариално заверено пълномощно;
  2. Чрез ПИК на НАП. Персонален идентификационен код може да получите от офисите на Националната агенция за приходите;
  3. Чрез Квалифициран електронен подпис (КЕП) за физическо лице, издаден от български доставчик на удостоверителни услуги, регистриран в Комисията за регулиране на съобщенията.

При първи опит за вход с електронен подпис, ще бъдете еднократно пренасочени към id.stampit.org, където е необходимо да разрешите на приложението да използва данни от Вашия КЕП.

  • В справката се визуализират всички задължения за въведен ЕГН / ЕИК / ЛНЧ.
  • Чрез електронната справка можете да проверите дължимите местни данъци и такси, да извършите плащания по тях и да се откажете от получаване на съобщения на хартия и да ги замените с получаване по e-mail.
  • При три опита да бъде направена справка с невярно въведени данни, системата временно блокира възможността за достъп. За да направите следваща справка излезте от страницата и опитайте отново по-късно.

След като влезете в електронната справка за местни данъци и такси, маркирате задълженията, които искате да бъдат платени и пристъпвате към издължаване на сумите, чрез натискане на бутона ПЛАЩАНЕ.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини