Дамско рали "На високи токчета" ще се проведе в Благоевград

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър
Община Благоевград и ДИАМО ЕООД организират тази година автошоу „На високи токчета“. Традиционното дамско рали ще се проведе на 13 март в парк "Македония".
 
Вече е изготвен и регламентът за участие. В състезанието ще се допускат само леки автомобили – серийно производство. Те трябва да притежават валидна застраховка „Гражданска отговорност“ и талон за Годишен Технически преглед. Екипажите ще се състоят от двама души - пилот и навигатор. Един дамски екипаж може да участва само с един автомобил.

Класирането се определя съобразно от сбора на времената от Майсторските управления плюс прибавени наказателните секунди /ако има такива/. 
 
За победителите ще има купи и награди. 
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини