„Бременските музиканти“ очакват своите зрители в Общински куклен театър-Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

На 19 февруари /събота/ от 11.00 часа актьорите от Общинския куклен театър - Благоевград ще се превъплътят в героите на „Бременските музиканти“.

Постановката е по познатата приказка на Братя Грим. Режисурата и драматизацията са на Яна Борисова, сценография и костюми - Виктория Андрекова. Музиката е на Милен Кукошаров, а хореографията е на Аладин Алиибрахим.

За най-малките зрители на сцената на Общинския куклен театър – Благоевград ще излязат актьорите Десислава Чардаклиева, Виктор Кападжиев, Наталия Петкова, Диян Георгиева, Атанас Димитров, Александър Станковски и гост актьорът Иван Тодоров.

Това е история за доброто и злото, за приятелството и за това, че винаги трябва да уважаваме и да се грижим за възрастните хора, защото те носят мъдростта и опита на живота. Спектакълът е изпъстрен с много танци, фантастични костюми, песни и музика. Забавен и поучителен, както за деца така и за възрастни, той носи послания и смисъл, които зрителят може да открие само в театъра.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини