Най-големият синдикат у нас - КНСБ, стана на 32 години! Честит празник!

Снимка: КНСБ
Снимка: КНСБ

На този ден преди 32 години започва историята на Конфедерацията на независимите синдикати в България.

Повече от три десетилетия, изпълнени с усилия, надежди, стремежи, трудности, спечелени битки, научени уроци. Години на отдаденост в името на каузата за по-добър живот и защита на работещите хора в България. Години на солидарност, неуморен труд и вяра в бъдещето. Честит празник и на Регионалния съвет на синдиката в Пиринско, чийто членове са сред най-активните в страната и не спират да отстояват каузата си.

Президентът на КНСБ Пламен Димитров се обърна с поздрав към всички членове на конфедерацията:

Честит празник!

Честит празник на всички синдикални членове на КНСБ – над 270 хил. български работници и служители, обединени в най-голямата и най-мощната синдикална конфедерация в България.

Честит празник и на всички наши над 5700 синдикални лидери в базовите ни организации, в заводите, в учрежденията, училищата, болниците. Навсякъде, където синдикатът разчита на Вас, за да може доходите на хората да бъдат по-добри, по-високи в тези тежки времена на пандемия, нарастваща и галопираща инфлация, която мина 15-20 процента на основните стоки. С Ваша помощ да можем да оправдаем доверието на всички синдикални членове за по-добра и по-сигурна работа и за по добри условия на живот и труд.

В този момент, когато КНСБ навършва 32 г., ние сме в навечерието на нашия Девети конгрес. За петте години, които изминаха, успяхме с общи усилия да увеличим средните доходи в България с близо 60% и на минималната работна заплата със 70 процента. Такива цели си поставяме и занапред. Това очакват хората от нас – повече и по-добри заплати и по-добра и сигурна работа.

Честит празник на всички Вас – синдикални лидери и членове на КНСБ!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини