Община Благоевград започна премахването на незаконни сгради в града

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Община Благоевград даде старт на поетапното премахване на незаконни постройки на територията на града. В резултат на заповед за принудително изпълнение започна разрушаването на пристройка, намираща се до старата автогара, в района на “Кончето”.

Дейностите се извършват от фирмата изпълнител на обекта със специализирана техника. Предстои да бъдат съборени още постройки в Централна градска част и кварталите на Благоевград, които не отговарят на нормативните изисквания.

Служители  на дирекция „Устройство на територията“ към Община Благоевград извършват непрекъснати проверки на различни обекти. При констатиране на липса на необходимата документация за конкретни сгради се издават заповеди за премахването им.

Ако не се спази срокът за доброволно изпълнение, се предприемат действия по принудително премахване на незаконните строежи.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини