Гората бг подарява 12 000 фиданки на благоевградчани

Гората бг подарява 12 000 фиданки на благоевградчани

Гората бг ще подари 12 000 плодни и декоративни дръвчета на хората от Благоевград и региона. Фиданките са от различни видове – сливи, дюли, яълки, череши, както и явори, дъбове, акации и други.

По този начин от неправителствената организация ще изпълнят целта си за 3 милиона раздадени дръвчета в България и ще направят Благоевград по-зелен, красив и чист. Събитието ще започне в 11,00 часа в неделя, 13 февруари, на площад „Горги Измирлиев”, като ще продължи до 14,00 часа.

Повечето фиданки са високи между 50 и 130 сантиметра, оптимални за прихващане и лесни за засаждане. От Гората бг призовават желаещите да получат безплатно дръвчета да носят здрави найлонови пликове.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини