Сандански е футболна столица за деца и младежи от страната и чужбина

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Международният футболен турнир "Вихрен къп" стартира вчера в град Сандански. Надпреварата, която поставя началото на месеца, посветен на футбола тук, гарантира на жителите и гостите незабравими спортни изживявания, нови приятелства и един истински празник на спорта.

"Вихрен къп" ще се проведе до 06.02.2022 г. в град Сандански. Участие в него ще вземат деца, които са родени от 2007 г. до 2014 г.

Мачовете ще се играят на Градския стадион и на намиращия се непосредствено до него терен с изкуствено покритие. Организатори на турнира са ОФК "Вихрен"-Сандански, със съдействието и подкрепата на Община Сандански.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини