Пет симитлийски села готови да протестират заради липса на мантинели

Снимка: Община Симитли, архив
Снимка: Община Симитли, архив

Продължава пътуването до селата Полето, Брежани, Сенокос, Ракитна и Мечкул в община Симитли да е като сървайвър. Причината е в липсата на мантинели край пътя, който беше ремонтиран миналата година. Шосето се асфалтира, но така и не бяха поставени предпазните съоръжения, а край пътя на много места зеят пропасти. Местните хора плашат с протести, ако проблемът не се реши в най-скоро време.

„Вчера жител на селото ни падна в пропаст, за щастие не е пострадал. Но това вече не се търпи. Притеснени сме всички, няма как да не е така, след като от АПИ така и не поставят мантинели. В петък кметът на Симитли - Апостол Апостолов, ще има срещи и с АПИ, и с министъра на регионалното развитие и благоустройството. Дано най-сетне реагират на искането ни”, коментира днес кметът на Брежани - Благой Стефанов.

Той предупреди, че не се ли реши проблемът, то хората в петте села ще организират протести.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини