Илко Стоянов подкрепи кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Кметът на Благоевград Илко Стоянов заяви своята подкрепа по отношение на кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС. В пост в личната си страница във фейсбук градоначалникът подчерта, че българският футбол се нуждае от промяна и успешно бъдеще.

„Както и на предишния конгрес, ОФК “Пирин” - Благоевград отново издига кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС. Считам, че това е една последователна, естествена и логична позиция. Благоевград обича „Пирин“! Благоевград обича футбола. Нека пожелаем успех на Димитър Бербатов и българския футбол на 18 март“, пише в позицията си кметът на община Благоевград Илко Стоянов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини