Студен януарски вторник, но ще има и слънчеви часове за разкош

Снимка: НП
Снимка: НП "Пирин", архив

Днес ще преобладава слънчево време, въпреки че ще е доста студено. По-значителна облачност ще има над Източна България, но ще е без валежи. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, в крайните източни райони временно силен, от север. Максималните температури ще са между минус 4° и 1°, в София - минус 3°.

Над планините облачността ще е променлива, над масивите в западната половина на страната намаляваща по-често до слънчево. Ще духа умерен вятър от север-северозапад, по високите и открити части до силен, от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 7°, на 2000 метра - около минус 14°.

Над Черноморието облачността променлива, по-често значителна. Ще духа умерен, временно силен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 0°-2°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини