Ски бегачи от Банско спечелиха медали в Сърбия

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Продължават успехите през новата година на бегачите от Ски клуб „Банско”, които завоюваха нови престижни победи. На 12 и 13 януари в сръбския планински курорт Златибор се проведоха стартове от състезанията за Балканската купа. И в двата дни дисциплината беше 10 км класически стил.

Даниел Пешков се качи на почетната стълбица два пъти - на първо и второ място, а Тодор Малчов се класира на пето и на шесто място. Освен участници от Балканите в състезанията в Златибор се включиха и ски бегачи от Испания, Чили и Бразилия.

Усложнената епидемична обстановка попречи на младите надежди на СК ”Банско” - Никол Кленовска и Станимира Чучулайна, да вземат участие в състезанията за купа “Тополино”, Италия.

По решение на БФС децата и тийнейджърите от България тази година няма да участват в състезанието на 21 и 22 януари в италианския алпийски курорт.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини