Фолк звездите Преслава и Илиян ще пеят на Есенния панаир в Гоце Делчев

Фолк звездите Преслава и Илиян ще пеят на Есенния панаир в Гоце Делчев

Традиционният есенен панаир в Гоце Делчев тази година ще се проведе във времето от 12 до 18 септември. Той се организира от Община Гоце Делчев и за поредна година ще бъде разположен в района на бившата казарма в града.

За всички, които искат да посетят Традиционния есенен панаир, община Гоце Делчев е подготвила разнообразна и богата програма. Всяка вечер за присъстващите на панаира ще има музикална програма, а със свои изпълнения ще се представят едни от най-известните и обичани фолк-изпълнители в страната.

В понеделник от 19.30 часа на сцената ще се изявят оркестър “Неврокоп” с ръководител Петър Воденов и солист Цветанка Воденова. На следващия ден ще свири оркестър “Eвропа” с ръководител Георги Георгиев и солисти Марио Василев и Елена Шейтанова, със специалното участие на фолк-певицата Преслава.

На 14 септември за доброто настроение на всички ще свири Оркестър “Уникат” с ръководител Димитър Стефанов и солист Боряна Карпузова, със специалното участие на народната певица Румяна Попова.

В четвъртък идва ред на оркестър “Щуро маке” с ръководител Здравко Георгиев и солист Ирина Паскалева, със специалното участие на фолк-певeца ИЛИЯН. На следващия ден музикалната програма ще продължи с изпълненията на оркестъра на Панчо Иванов със солисти Емилия и Венци и със специалното участие на фолк – певицата Ани Хоанг. В събота, на 17.09.2016 г., от 19.30 часа на сцената на Традиционния есенен панаир в Гоце Делчев ще излезе оркестър “Боги бенд” с ръководител Божидар Лефтеров. Програмата на панаира ще завърши на 18.09.2016 г. /неделя/ от 19.30 часа с оркестър  “Ивелия” с ръководител Лефтер Георгиев - Лефко  и солист: Мариана Георгиева.

Както винаги досега, на панаира ще има много забавни игри, люлки, стрелбища, скари и сергии за търговски цели. Интересът към панаира в Гоце Делчев традиционно е голям, така е и тази година както от страна на търговците, така и от страна на жителите и гостите на целия регион.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини