Грък си призна опит за контрабанда на хероин

Грък си призна опит за контрабанда на хероин

Гръцкият гражданин А.Ц., обвинен от Окръжна прокуратура – Благоевград за опит за контрабанда на наркотично вещество, се призна за виновен за извършено от него престъпление. Около 05,40 ч. на 26.06.2021 г. 57-годишният чужденец пристигнал с автомобил на ГКПП Кулата-Промахон. При преминаване на границата на страната за Гърция мъжът бил спрян за проверка. В найлонова чанта между седалките на управляваното от него превозно средство било открито наркотично вещество – 1 004 грама хероин. Общата стойност на дрогата възлиза на 50 200 лева.

В хода на разследването е било установено, че подсъдимият А.Ц. имал съучастник – А.И., от с. Тополница, срещу когото наказателното производство продължава.

Между защитата на гърка и Окръжна прокуратура-Благоевград е сключено споразумение. С определение на съда на подсъдимия е наложено наказание от 3 години „лишаване от свобода“ с 5-годишен изпитателен срок и глоба в размер на 50 000 лева.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини