Ученици от строителната гимназия дариха хранителни продукти на хора в нужда

Снимки: Фейсбук
Снимки: Фейсбук

Възпитаници на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски” в Благоевград с благородна кауза. Младежите успяха да зарадват хора в нужда със своя инициатива в навечерието на Коледа. И доказаха, че имат големи сърца, а емпатията трябва да е ежедневие, за да сме полезни на тези около нас.

Навръх празника Игнажден учениците от ПГСАГ “Васил Левски” дариха на храм “Свети Николай “ в благоевградския квартал “Грамада” куп хранителни продукти, с които да се помогне на нуждаещите се.

„Дано направим повече хора щастливи по Коледа!Поздравления за нашите прекрасни възпитаници! Гордеем се с вас!”, написа във фейсбук директорът на гимназията – Марияна Митова.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини