Радослав Ревански: Категорично подкрепяме развитието на зимните курорти в Пиринско

Снимки: Пресцентър
Снимки: Пресцентър

"Категорично подкрепяме развитието на зимните курорти в региона - Банско, Семково над Белица и Кулиното край Разлог. Около тази позиция се обединиха участниците, сред които и членове на младежката организация на ДПС, по време на семинар на тема “Бъдещето на младите хора в Европа”, организиран от Президента на АЛДЕ и евродепутат от ДПС Илхан Кючюк.

"Имаме страхотен регион и се надявам политиците да оценят най-после природните дадености, да вземат националноотговорни решения и да се отпуши развитието на зимния туризъм в България. Ето една конкретна мярка, която ще развие икономиката и ще задържи младите хора в региона и в страната. Всичко останало е защита на лобистки интереси и празни приказки”, подчерта кметът на Белица Радослав Ревански.

Гости на семинара бяха областният председател на ДПС в Благоевград Ведат Хюсеин, народните представители от ДПС Елхан Кълков, Мюмюн Мюмюн, Сезгин Мехмед, който е и председател на Младежко ДПС, кметът на Сатоеча Арбен Мименов, Ибраим Зайденов-областен председател на Младежко ДПС в Благоевград, общинският председател и съветник от ДПС в община Благоевград Мехмед Ваклъов и колегата му от благоевградския парламент Ивайло Червилов.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини