Грациите на Благоевград удивиха и зрителите, и Дядо Коледа с невероятното си шоу

Снимки: Илинден Прес
Снимки: Илинден Прес

Страхотно коледно шоу изнесоха снощи грациите от благоевградския Клуб по художествена гимнастика „Пирин” в зала „Скаптопара”. Малки, големи и още по-големи девойки впечатлиха не само зрителите, но и самия Дядо Коледа, който намери време да види наученото през годината от прекрасните гимнастички. И се оказа, че има защо да бие път до Благоевград.

„Фантастични сте, поклон към вашето трудолюбие и талант, към всеотдайността на треньорките ви и ръководителя на клуба – Лидия Стоянова, към вашите родители, които ви подкрепят да тренирате този толкова красив спорт. Вие сте бъдещи шампиони, вярвам в това”, не спести суперлативите си Дядо Коледа.

Девойките старша възраст завладяха пуликата със своите съчетания с различните уреди – топка, бухалки, лента и обръч. Девойките младша възраст пък вдъхновиха всички в залата със своето специално коледно шоу, в което властваха усмивките и талантът им. Не отстъпиха по нищо на по-големите и девойките младша възраст до 10 години, които също предизвикаха аплодисментите на своите родители, близки и любители на художествената гимнастика. За да дойде ред на най-малките грации, които оставиха без дъх публиката със своето старание, умение и присъщото за възрастта им „сладко” притеснение. Те показаха колко бързо надпредват под вещото ръководство на своите наставнички.

Финалът на коледното шоу на КХГ „Пирин” бе повече от емоционален. Защото дойде моментът, в който Дядо Коледа да раздаде подаръци на грациите за положените от тях усилия през цялата година, за да могат да впечатляват и зрители, и жури с таланта си на гимнастички. А шоуто на благоевградските състезателки по художествена гимнастика ще продължи – в залата за тренировки и на турнирите, в които ще участват.     

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини