Боксьори със смели сърца излизат на ринга в Благоевград

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Община Благоевград и местните клубове по бокс организират турнир под надслов “Смело сърце”. Той ще се проведе на 18 декември /събота/ в зала “Орфей“, парк “Македония”. Битките на ринга започват в 10.00 часа, като програмата предвижда 30 боксови срещи.

Спортната инициатива е отворена, а заявки за участие освен домакините от БК “Пирин”, БК “Македония”, БК “Тайсън” и БК “Ротундабокс” са подали БК “Самоков” – Самоков, БК “Балкан” – Ботевград и БК “Лъвовете” – Петрич. Посланието, което носи проявата, е “Спортът - път към здравето”.

Срещите ще се ръководят от благоевградските съдии Мария Джунджарова, Лазар Андреев и представители от Републиканската съдийска колегия. Очаква се на ринга да се качат над 50 боксьори от различни възрастови групи. Идеята на организаторите е турнирът да  стане традиционен. За победителите ще има купи и медали.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини