Шефът на полицията в Пиринско хвърли оставка заради скандала с Методи Бачев

Снимка: Viaranews.com
Снимка: Viaranews.com

Скандалът с грозния видеоклип, в който бе замесено името на премиера Бойко Борисов, изяде главата на директора на ОД МВР в Благоевград Росен Танушев.

Днес той е подал оставка заради скандала с шефа на Агромах Методи Бачев и Иван Хамбарджийски-Бриндо.

По непотвърдена информация полицейския шеф е бил на събора в симитлийското село Черниче, където Методи Бачев обяви на всеослушание, че кметът на Симитли Апостол Апостолов е спал с Бойко Борисов. Една от вероятните причина за днешната оставка е, че, както Танушев, така и полицаите от охранителния сектор, които са били на събора, не са реагирали.

Освен това случаят със скандалното изказване е бил неглижиран и проверката е започнала, едва след като случаят доби известнист в медийното пространство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини