Голям пожар лумна в апартамент в квартал „Струмско”, евакуират хората от съседните жилища

Снимка: pirinsko.com
Снимка: pirinsko.com

Голям пожар избухна в благоевградския квартал "Струмско" около 19,15 часа тази вечер и вдигна огнеборците на крак. Веднага на адреса – жк „Струмско-център”, блок 18, пристигнаха три екипа на РС ПБЗН-Благоевград.

Все още не е ясно дали има хора в жилището. Наложи се ползването на вишка за овладяването на огнената стихия. С помощта на нея бяха евакуирани две деца и трима възрастни от съседен апартамент. Хората и от останалите домове са изкарани навън, за да се гарантира безопасността им, докато трае потушаването на огромния пожар. Пламъците се издигат и до осмия етаж на блока.

Много от живеещите в сградата са уплашени от случващото се. Все още не се знае каква е причината за пожара и дали в апартамента има хора. Според някои съседи се е чул гръм, което означава, че е гръмнал бойлер или газова бутилка, но това ще се изяснява на по-късен етап от разследващите. По информация на NOVA мъжът, който е живеел в горящия апартамент, е намерен мъртъв в жилището си. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини