Деца украсиха коледната елха в Илинденци

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни

По инициатива на Местната комисия при община Струмяни и Народно читалище „Климент Охридски – 1920“ в село Илинденци вчера бе празничен ден. Пред сградата на кметството в селото грейна пъстра коледна елха.

С коледно настроение и много усмивки малките сладури от Детска градина „Патиланци“ в Илинденци украсиха и запалиха светлините на прекрасното зелено дръвче, поставено на площада.

За празничното настроение на всички гости малчуганите изпяха коледни песнички и рецитираха стихове за предстоящите светли празници. С трепет и надежда те отправиха своите пожелания за много здраве, разбирателство, любов и щастие на земята.

Нека сиянието на тези светли празници озари сърцата ни и донесе много здраве, щастие и късмет в бъдните по-добри дни!

Запалването на коледните светлини в Струмяни и Микрево ще е днес от 16,00 часа. Празничните прояви там ще са пред сградите на читалищата. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини