Ще зарадват децата на Сандански с безплатен куклен театър

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Община Сандански ще зарадва всички деца с безплатен куклен театър на любимата приказка „За една обикновена шапчица червена“. Събитието ще е на 15 декември от 17,30 часа в Дома на културата. При голям интерес представлението ще се изиграе още веднъж, като това ще стане непосредствено след края на първата постановка.

Весело, пъстро, изпълнено с много песни, танци, кукли и неочаквани обрати, това представление ще пренесе малки и големи във вълшебния свят на приказките. А там ще разберем, че четенето на книги е начин всеки да открие един по-красив свят. След края на приказката, малчуганите ще бъдат поздравени от самия Дядо Коледа, който ще ги изненада от сцената на Дома на културата.

Ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки, като зрителите над 18 години ще бъдат допускани със „зелен сертификат“ или отрицателен тест за COVID-19.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини