Бивш затворник изнасили 20-годишно момиче на гарата в Митино

Бивш затворник изнасили 20-годишно момиче на гарата в Митино

Рецидивист изнасили 20-годишна жена в петричкото село Митино посред бял ден.

Младата жена е нападната вчера, докато отивала на работа. По обяд жертвата вървяла към жп гарата, за да хване влака и да стигне до Петрич. Именно там насилникът издебнал жената, заплашил я с отвертка и я насилил. След като приключил гаврата, взел портфейла й и мобилния й телефон.

Няколко часа по-късно 31-годишният Митко Соколов е арестуван в дома си в ромската махала на петричкото село. 

"Гарата се намира на 600-700 метра от последните къщи. В района е имало овчари, но и те нищо не са разбрали”, каза кметът на Митино Венци Георгиев. 

Насилникът е задържан за 72 часа по искане на Районна прокуратура-Петрич. Държавното обвинение ще поиска вземане на най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража” за насилника, който е обвинен и за грабеж.

Последната присъда на изнасилвача е от 2013 г. Тогава Окръжен съд-Благоевград постанови три години затвор при строг режим за Соколов за извършен от него грабеж. Излязъл на свобода на 31 май тази година и само три месеца по-късно отново извърши две тежки престъпления – изнасилване и грабеж.   

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. д-р менгеМе
    к.а.с.т.р.а.ц.и.я.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини