Eлфи редят коледен базар на площадите в Струмяни и Микрево

Снимкта е илюстративна, фото: Община Струмяни
Снимкта е илюстративна, фото: Община Струмяни

Коледен базар с благотворителна кауза ще се проведе в община Струмяни. Празничното събитие, което е част от Коледно-новогодишната програма, ще бъде на 10 декември, петък. То се организира от читалищите дейци към местни читалища, от учениците от Средно училище „Свети Паисий Хилендарски” в село Микрево, от малчуганите в ДГ „Патиланци” и потребителите на Защитените жилища в село Раздол.

Няма да мине празничният базар и без малките елфи, които ще предлагат различни сувенири и играчки, изработени от деца и възрастни. Той ще зарадва жителите и гостите на общинския център Струмяни и на село Микрево. Първият от тях ще започне в 10,00 часа на площада пред НЧ „Будител-1997” в Струмяни, а вторият е от 16,00 часа на площада пред НЧ „Братя Миладинови-1936” в Микрево.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини