Под 1000 заразени с ковид в страната, в Пиринско са 44

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

985 са новите случаи на коронавирус у нас, което означава, че 5 на сто са положителните проби от направените 19 316 теста. В област Благоевград новите случаи са 44, в Кюстендил - 13, В перник - 38.

36 са починалите през изминалото денонощие. 86% от тях не са били ваксинирани. 203-ма са новопостъпилите с коронавирус в болнични заведения. Близо 87 на сто от тях не са  ваксинирани. 

За последното денонощие са поставени 6 067 дози ваксини. Хората със завършен ваксинационен цикъл у нас вече са 1 800 хиляди 792 души. С бустерна доза вече са 125 331 души.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини