Девет бебета проплакаха за по-малко от 72 часа в Петрич

Снимки: Община Петрич
Снимки: Община Петрич

Радостна новина от Петрич! Девет бебета се родиха в петричката болница само за три дни – от 30 ноември до 2 декември. За по-малко от три денонощия в Родилно отделение-Петрич проплакаха девет бебета - осем момичета и едно момченце, от които две двойки близнаци. Своята голяма радост преди празниците сподели екипът на отделението, който онагледи със снимки на пълна зала с бебчета. Новородените са здрави и доносени.

„Огромна е благодарността към родителите, които се довериха на високия професионализъм и грижа на работещите в отделението. Огромно е щастието да посрещнем в прегръдка и със светлина в мислите новия живот! Да бъдем здрави и да преживяваме повече такива моменти! Да бъде!”, споделиха медиците от Родилно отделение.  

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини