Площадка за кучета ще има и в благоевградския квартал „Еленово”

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Квартал „Еленово“ се оказа най-предпочитаната локация за изграждане на площадка за кучета в Благоевград. Това показват резултатите от проведено анкетно проучване , инициирано от Община Благоевград чрез платформата “Google Forms”.

В продължение на месец  всички заинтересовани лица имаха възможност да гласуват, като посочат мястото, на което смятат че е най-необходимо да има кът за разходка на домашни любимци. Изборът на такова място бе между между жилищните квартали „Струмско“, „Еленово, „Запад“, „Грамада“ и парк „Даме Груев“.

Най-много гласове има за ж.к „Еленово“, който води с 97 гласа, на второ място е парк „Даме Груев“ със 73 гласа. На трето място с 36 гласа е ж.к „Струмско“, а кварталите „Грамада и „Запад“ са с 30 и с 29 гласа.

Анкетата бе създадена по идея на кмета на община Благоевград Илко Стоянов, за да може благоевградчани да решат къде да е новата площадка за кучета.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини