Коледата е възможна! Благоевград грейва празнично на 6 декември

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Благоевград ще грейне в коледни светлини с празничен концерт на 6 декември. От 18.00 часа на площад „Георги Измирлиев“ тържествено ще бъдат запалени светлините на коледната елха, украсата по централните пешеходни улици, булевардите и кръговите кръстовища. В програмата ще учавстват деца и артисти от местни школи и културни институти, водещ ще бъде обичаната актриса Мая Бежанска, стана ясно на пресконференция днес.

Част от атракциите ще бъде музикално пиротехническо шоу.

Дядо Коледа ще зарадва малките и големи зрители, като по необичаен начин ще пристигне на площада, за да се включи в празника. С него ще пристигне и Снежанка.

Тази година коледните тържества преминават под мотото „Коледата е възможна“. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини