Банско рекламира ски и СПА на международно изложение за туризъм в Атина

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Община Банско взе участие в най-голямото международно изложение за туризъм в Атина - 8-th Athens International Tourism & Culture Expo 2021, което сe проведе от 25 до 27 ноевмри.
 
Тази година в изложението участваха над 120 изложители от Гърция, България, Кипър, Дания, Русия и други, а 150 международни купувачи от 50 страни (от Европа, Балканите, Близкия изток, Русия, Турция, САЩ и Канада) се включиха в B2B срещи с изложителите. Изложението предложи възможност на всички участници да увеличат контактите си, да изградят нови бизнес партньорства и да открият нови дестинации. Събитието обхвана туристическите категории: почивка, луксозен туризъм и бизнес туризъм (MICE), с акцент върху културния туризъм.
 
Поради пандемията от COVID-19 изложението се проведе в хибридна форма - присъствено и онлайн. Чрез виртуален щанд всеки онлайн посетител имаше възможност да направи с едно кликване теле-конферентна среща с изложителите.
 
Още от първия ден интересът на посетителите беше изключително голям към Община Банско. Ски зоната беше във фокуса на посетителите, като едно от най-големите предимства на града. Представени бяха възможностите за туризъм през цялата година. Основен интерес за посетилите щанда на Община Банско представляваха условията за СПА, оздравителен и природен туризъм, предлагани в курорта и региона.
 
Изложението беше една успешна реклама на Банско като целогодишна туристическа дестинация.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини