Гимнастици заслужиха купи, медали и плакети с вдъхновяващи изпълнения в Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Купи, медали и плакети спечелиха десетки млади спортисти в XVII Международен турнир по спортна гимнастика "Любчо Солачки", който се проведе в Благоевград вчера. Спортисти от 14 клуба от България, Гърция и Република Северна Македония премериха сили тази събота в надпреварата, която се проведе в зала "Скаптопара".

Организатори на събитието бяха Община Благоевград и Гимнастически клуб „Любчо Солачки“. В него участваха родни надежди в този труден и атрактивен спорт на възраст от 4 до 14 години. Те показаха завидни умения на различните уреди и демонстрираха сила, баланс, гъвкавост, издръжливост и коодинация в следните дисциплини - халки, упражнение на земя, успоредка, прескок и греда.

Поздравителен адрес от кмета на община Благоевград – Илко Стоянов, връчи Силвия Домозетска, директор на дирекция „Култура, спорт, туризъм”, на Антон Гръчки - президент на ГК "Любчо Солачки".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини