Община Банско получи приз за най-добра целогодишна дестинация за 2021 г.

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи за 26-и път своите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.
 
Кметът Иван Кадев получи наградата на Община Банско като най-добрата целогодишна дестинация през 2021 г. – едно заслужено признание, постигнато в резултат на общите усилия на общинските власти и на туристическия бранш в Банско и Добринище. В приветствието си кметът подчерта, че след тежката ситуация, в която беше поставено Банско с карантината през 2020 г. и в условията на пандемична обстановка, амбицията на общината и туристическия бизнес е била възстановяване на позициите и постигане параметрите от 2019 г.
 
„Успяхме и надградихме!”, категоричен бе Кадев.
 
Още два приза за 2021 г. пристигат в Банско. Като „Най-добър четиризвезден планински СПА хотел” е оценен СПА Ризорт Свети Иван Рилски – гр. Банско, а наградата за „Най-добър четиризвезден планински уелнес хотел” бе връчена на Хотел Уелнес България гр.Банско.
 
Сред гостите на официалната церемония присъстваха президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова, външният министър Светлан Стоев, министърът на туризма Стела Балтова, зам.-министърът на финансите Ивайло Христов и зам.-министърът на икономиката Ивелина Пенева, представители на държавната администрация, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини