Неврокопчани плащат данъци на виртуален ПОС терминал

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Данъчнозадължените лица за местни данъци и такси в община Гоце Делчев могат да заплатят задълженията си с виртуален ПОС терминал. Кампанията стартира вчера.

Услугата е достъпна през сайта на Община Гоце Делчев, в меню „Местни данъци и такси”, през линка, който насочва към електронното досие на всеки един потребител.

След визуализация на задълженията и тяхното маркиране, плащането се осъществява с бутона за плащане и идентифициране на разплащателната карта.

Разплащането на задълженията за местни данъци и такси по този начин е в реално време, което означава, че се отразява веднага в програмния софтуер.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини