Йорданка Христова ще зарадва благоевградчани с концерт-спектакъла „Обич разпиляна”

Снимка: Стопкадър, bTV
Снимка: Стопкадър, bTV

Обичаната естрадна певица Йорданка Христова ще пее за жителите на Благоевград. Тя ще изнесе концерт-спектакъл под мотото „Обич разпиляна” на 30 ноември /вторник/ от 19.00 часа  в зала „Яворов“. Любимата на поколения българи изпълнителка е една от най- разпознаваемите естрадни певици на сцената в страната и зад граница.

Тя е с дългогодишен творчески път и едни от най-запомнящите български песни са в нейния репертоар. Има близо 20 издадени студийни албума, 15 издадени плочи и няколко компилации. Тя е най- известната българска изпълнителка в Куба. Хиляди жени на Острова на свободата са кръстени на нея и носят нейното типично българско име. Тя оглавява фондация „Хосе Марти“ в България. Билети за предстоящия концерт-спектакъл могат да бъдат закупени на касата на зала „Яворов“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини