Дама направи дарение на социално заведение в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Центърът за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания в град Разлог получи предметно дарение, което зарадва и усмихна детските лица. Дарителят е Емилия Христов, която осигури на социалното заведение микровълнова печка, електрическа кана, дрехи, както и много препарати за пране и почистване.

"Намираме се в ситуация, която е изпитание за всеки един от нас, но подкрепата в такъв момент е проверка за човечност. Няма нищо по-хубаво от обичта към ближния, от това човек да подаде ръка в тежък за него момент. Вярвам, че заедно ще преминем успешно това изпитание. Пожелавам Ви да запазите своята вяра в доброто и да я предавате на всички около Вас", така изрази своята благодарност към г-жа Емилия Христова за милия жест директорът на ЦНСТ за деца и младежи без увреждания - Анелия Гергинина.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини