Децата от ДГ „Синчец” в Благоевград събраха хранителни продукти за бедни

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

За трета поредна година Детска градина „Синчец“ в Благоевград, съвместно с Родителското настоятелство и Обществения съвет, организира благотворителна кампания за събиране на пакетирани хранителни продукти. Тази година акцията преминава под мотото „Когато правиш добро, дори да е малко, никога не е напразно!“.

Децата от детското заведение се включиха активно в сортирането и разпределянето на хранителните продукти.

Пакетираните храни ще бъдат дарени на кухнята за бедни към църква „Св. Николай“, която се намира в квартал „Грамада“. Малчуганите от ДГ „Синчец“ ще посетят храма днес, за да дарят продуктите и да се срещнат с отец Светослав.

Кампанията е по повод Деня на християнското семейство. Целта на благотворителната акция, освен да бъдат подпомогнати хората в нужда, е и да се възпита у децата почит към семейството и чувство за солидарност, толерантност и внимание към всеки човек.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини