Председателят на ОбС-Благоевград бе отличен за принос към бокса

Снимки: ОбС-Благоевград
Снимки: ОбС-Благоевград

Председателят на Общински съвет-Благоевград Радослав Тасков бе удостоен с Почетен  плакет на Община Благоевград за развитието на бокса. Отличието му бе връчено от кмета Илко Стоянов на церемония за официалното откриване на Държавния личен шампионат по бокс за мъже в Благоевград.

Събитието се състоя в зала „Скаптопара“, на което официални гости бяха легендите на този спорт - братята Кубрат и Тервел Пулеви. От днес до 31 октомври /неделя/ представители на 40 боксови клуба ще вземат участие в шампионата. Между въжетата на ринга ще се качат и 11 състезатели на Боксов клуб „Пирин“-Благоевград.

Първенството се провежда според новите правила на Международната федерация, която въведе промени в категориите за състезателите. Благоевград за пореден път е домакин на спортно мероприятие с такъв висок национален ранг, след като през 2019 година прие Държавно първенство по бокс за мъже за Купата на България. Община Благоевград е съорганизатор с Българската федерация по бокс и БК „Пирин“. Турнирът ще се проведе без публика заради противоепидемичните мерки срещу ковид.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини