Благоевград кани НПО за защита на животните да участват в Съвета за сътрудничество

Благоевград кани НПО за защита на животните да участват в Съвета за сътрудничество

Община Благоевград ще определи 3 НПО-та, които да участват активно и да са постоянни членове в дейността на Съвета за сътрудничество. За тази цел всички заинтересовани страни, които отговарят на критериите – да са регистрирани като неправителствени организации за защита на животните, може да подадат заявление по образец. Документите следва да бъдат входирани на деловодството в Общинска администрация.

Ще бъде извършен подбор на кандидатите, като на класираните ще бъдат изпратени покани. Одобрените организации трябва да определят свои представители и техни заместници, които да вземат участие в Съвета за сътрудничество.

Задълженията на Съвета са да организира и осъществява дейността си въз основа на разпоредбите на Закона за защита на животните, Закона за ветеринаромедицинската дейност, Европейската конвенция за защита на животните.

Повече информация може да откриете в Правилника за организация и дейността на Съвет за сътрудничество на следния линк: http://www.blgmun.com/cat238/union/.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини