Всички ученици в общините Благоевград, Кресна и Сандански преминават на онлайн обучение

Всички ученици в общините Благоевград, Кресна и Сандански преминават на онлайн обучение

От утре всички ученици и в община Благоевград преминават изцяло на обучение в електронна среда. Онлайн от днес са учениците в общините Кресна и Сандански. Това се налага заради завишения брой деца, заболели от Ковид-19. За община Благоевград болните вече са 805 на 100 000, което означава, че вече е премината границата от 750 инфекитирани, достатъчна, за да се направи предложение до здравния министър за онлайн обучение. 

Предложението на директора на РЗИ-Благоевград д-р Калоян Калоянов е ограничението да важи за една седмица. Той вече е изпратил становището на Регионалната здравна инспекция до просветния инспекторат. От РУО трябва да информират образователния министър, който да издаде заповед за онлайн обучението в община Благоевград.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини