Банско праща двама таекуондисти на Евро 2021

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Таекуондо клуб "Хоук-Банско" ще има свои участници на Евро 2021. Двама от възпитаниците на треньора Николай Кехайов ще представят България на европейското първенство.

Световната и европейска шампионка по таекуондо Катрин Гемкова и Мартин Димитров заминават за остров Крит, Гърция, където от 23 декември до 31 октомври ще се проведе Европейското първенство по таекуондо. Двамата състезатели бяха включени в националния отбор, след като станаха първенци в своите категории на Държавното първенство в Благоевград през април.

Мартин Димитров ще направи дебют на международния ринг на състезание от такъв ранг, като ще мери сили в категория спаринг деца +65кг.

За Катрин Гемкова това ще бъде първото състезание в по-горната, но и по-трудна възрастова група - спаринг жени до 62 кг.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини