„БСП за България” откри кампанията си в Благоевград със заявка за победа

„БСП за България” откри кампанията си в Благоевград със заявка за победа

„БСП за България“ откри предизборната си кампания в Благоевград за предстоящите парламентарни и президентски избори със заявката за победа. На символичното откриване на кампанията бяха представени и 17-те кандидати за народни представители от листата на социалистите в 1-ви Многомандатен избирателен район – Благоевград.

Листата на „БСП за България“ в област Благоевград и този път включва различни поколения, които представят силата както на младостта, така и на опита. Те са професионалисти в различни области, с добро образование и успешна реализация. За всички тях е чест, че и в тези избори водач на социалистите в областта ще бъде проф. Георги Михайлов. Този път в листата са включени повече млади хора с умения, знания и идеи. Това, на което залага „БСП за България“ в тази кампания, са разумните решения за бъдещето на страната.

„Очаква ни много сериозна борба. Вярвам, че всеки от вас ще даде всичко от себе си и на 14-ти ноември ще се поздравим с победа, както в парламентарните, така и в президентските избори”, каза областният лидер на БСП в Благоевградска област – Валери Сарандев.

Имаме реалния шанс да бъдем първа политическа сила на предстоящите избори, защото хората се умориха от лидери и партии, които бягат от отговорност, категорични са кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ в региона. Отборът на партията е с номер 33 в бюлетината.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини