Дъждът продължава да се излива, опасно време почти в цялата страна

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес ще се задържи облачно и дъждовно, като валежите ще продължат и през нощта срещу събота. На много места от Централна България количествата ще са значителни. Вятърът ще е слаб, в Източна България - умерен от североизток. Максималните температури ще са от 5-6° на места в Западна България до 17-18° по Южното Черноморие.

В планините ще е облачно с валежи от дъжд, над 1500 метра - от сняг, в сутрешните часове в Западна България и на по-малка височина. Ще духа умерен вятър, предимно от изток, по най-високите части на Рила и Пирин – силен от юг. Максималната температура на 1200 ще е около 6°, на 2000 метра - около 0°.

Над Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури на въздуха ще са между 15° и 18°, приблизително колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е около 3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини