УЕФА Шампионска лига: Кой ще бъде на финала?

УЕФА Шампионска лига: Кой ще бъде на финала?

Най-важното и висококачествено клубно първенство в света, Шампионската лига на УЕФА, е в разгара си. Въпросът който стои пред повечето футболни фенове и букмейкъри в България е кой отбор ще спечели място на финала и ще грабне трофея. Нека разгледаме някои от потенциалните победители.

Най-вероятните шампиони

В първенството се очакват обрати, но вече имаме добра представа кои са най -добрите клубове в света. Въз основа на множество фактори - миналогодишното представяне, скорошната форма, играчите  - ето трите отбора, които най -вероятно ще вдигнат трофея този сезон.

  1. Челси. Въпреки че няма централен нападател и въпреки че Томас Тухел започна едва през февруари, Челси спечели Шампионската лига миналата година. Сега те имат Ромелу Лукаку и Тухел. Представянето на отбора не е перфектно този сезон, но той категорично се движи напред в надпреварата.
  2. Пари Сен Жермен. Едно име - Лионел Меси. В това име се крие надеждата на ПСЖ да се добере до първото място. ПСЖ добави Меси, Джанлуиджи Донарума, Ахраф Хакими, Георгинио Вийналдум и Серхио Рамос в редиците си - може би най-многото нови попълнения на един път в трансферния прозорец някога -и отхвърли яркото предложение от Реал Мадрид за Килиан Мбапе. Като че ли ПСЖ имат най-голям шанс за спечелване на Шампионската лига.
  3. Манчестър Сити. Най-добрият отбор в Европа през по-голямата част от последните 12 месеца. Въпреки че Сити добави Джак Грелиш в редиците си, ръководството не успя да привлече Хари Кейн.Все пак няма да е изненада, ако спечелят този турнир – предстои да видим какво ще се случи.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини