Делян Пеевски отново е водач на листата на ДПС в Пиринския край

Делян Пеевски отново е водач на листата на ДПС в Пиринския край

Делян Пеевски пак ще е водач на листата на ДПС в Първи многомандатен избирателен район-Благоевград, както бе и на изборите за Народно събрание през 2017 година. Това съобщиха от областната партийна структура. Току-що бе регистрирана цялата листа на партията в РИК-Благоевград от областния лидер Ведат Хюсеин, общинския лидер на партията в Благоевград Мехмед Вакльов, председателя на младежката организация в Пиринско Ибраим Зайденов и общинския съветник в областния център Исмет Узунов.

Делян Пеевски бе депутат в 44-ия парламент, но не участва в надпреварата на 4 април за 45-ия и на 11 юли за 46-ия парламент. Сега обаче той се връща в политиката. И отново е начело на листата в Пиринско.

ДПС в Пиринския край искаше той да е водач на листата за депутати за парламентарните избори и на 4-ти април тази година. Партийните членове бяха номинирали Пеевски единодушно за кандидат за народен представител.

„За нас е част г-н Делян Пеевски отново да е водач на листата ни. Ние сме щастливи и доволни, че отново е наш нароен представител. Ние от ДПС в Благоевградска област сме му благодарни за помощта, която оказа на различни болници в региона по време на пандемията от коронавирус. Г-н Пеевски бе сред най-големите дарители на техника и консумативи за болниците и общините в Пиринския край за борба с тази зараза. Вярваме, че и занапред все така ще помага на нашия регион”, коментира Радослав Ревански, кмет на община Белица, като той бе и главен координатор на дарителската кампания на Делян Пеевски в цялата страна.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини