Над 20 кг храни раздават на нуждаещи се в община Гоце Делчев

Снимки: Община Гоце Делчев
Снимки: Община Гоце Делчев

Домашен социален патронаж в Гоце Делчев започна вчера раздаването на хранителни продукти, осигурени от БЧК, които са предназначени за социално слаби лица и семейства. В пакетите се съдържат различни трайни хранителни продукти, без олио и ориз.

Раздаването ще се извършва във времето от 09.00 до 12.00 часа и от 13.00 до 16.00 часа в салона на патронажа. Пакетите с хранителни продукти тежат над 20 кг, затова е нужно всяко лице да си осигури транспорт и подходящи чанти за пренасяне.

Домашен социален патронаж е изпълнител на проекта на БЧК и не се занимава с разнос на хранителните продукти по домовете.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини