Есен е – облаци, дъжд и по-студено време днес

Есен е – облаци, дъжд и по-студено време днес

Днес ще е предимно облачно. След обяд и вечерта на много места в Западна България ще има валежи от дъжд. Ще духа предимно умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 12° и 17°.

Над планините ще бъде облачно, по билата и мъгливо. След обяд в масивите от Западна България ще започнат валежи от дъжд, над около 2000 метра - от сняг. Ще духа умерен и временно силен вятър от юг-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 10°, на 2000 метра - около 3°.

Над Черноморието ще бъде облачно, на места със слаби валежи от дъжд. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 16°-18°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде 4 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини