Отличиха Община Петрич за развитието на туризма

Отличиха Община Петрич за развитието на туризма

Община Петрич получи награда официална церемония, организирана по повод Световния ден на туризма от списание „Дестинация България“. Връчени бяха годишни отличия на общини, мениджъри и инвеститори с показани добри практики, допринесли за развитието, припознаването и утвърждаването на България като целогодишна дестинация.

Община Петрич получи отличието „Динамично развиваща се културно-историческа дестинация“. Наградата прие Илияна Попова. Това е поредното признание, което Общината получава, за популяризирането на Петрич като устойчива дестинация през четирите сезона на годината.

Повечето от културно-историческите обекти в общината се посещават не само от български, но и от чуждестранни туристи, а обектът „Античен град Хераклея Синтика“ вече привлече вниманието на посетители от над 100 държави.

Инфраструктура, социализиране, опазване и популяризиране - в този широк спектър ще продължат усилията на общинското ръководство, за да се разкриват традициите и модерното в Петрич и селата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини