Туристическият бранш представя исканията си пред премиера

Снмка: БАЗ, архив
Снмка: БАЗ, архив

Министър-председателят Стефан Янев ще проведе среща с представители на туристическия бранш. На нея ще бъде обсъдено разпределението на парите от бюджета, които са предвидени за сектора във връзка с последиците от COVID пандемията.

Част от представителите в туристическия бранш заявиха, че не са съгласни с предложението на министъра на туризма Стела Балтова средствата да бъдат разпределени пропорционално на всички фирми. В същото време собствениците на ресторанти не настояват за държавни помощи, а да работят без ограничения за вечерен час и капацитет. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини