Пет млади жени ранени при тежка катастрофа в Мосомище

Пет млади жени ранени при тежка катастрофа в Мосомище

19-годишна водачка предизвика тежка катастрофа заради шофиране с несъобразена с пътните условия скорост.

На 13 септември около 23 часа в село Мосомище лек автомобил „Ауди“, управляван от 19-годишна жена от Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой е излязъл в дясно от пътното платно, блъснал се е в бетонна стена, преобърнал се е по таван и е ударил паркиран лек автомобил „БМВ“.

В резултат на инцидента са пострадали водачката на автомобила, която е с контузни рани по тялото, 28-годишна жена, която е с фрактура на ключицата и охлузни рани по тялото и три жени на 19, 21 и 27 години, които са с контузни рани по тялото. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на автомобила е отрицателна.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини