Ветерани зарадваха с екипи и вълнуващ празник малките футболисти в община Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Спортният клуб на ветераните в Банско отново подаде ръка на детския футбол. Истински празник за децата от общината организираха бившите спортисти в града под Тодорка.

За пети пореден път над 130 деца от Банско и Добринище се събраха на стадион „Свети Петър”, за да покажат своя хъс и технически умения. На всички участници бяха раздадени нови спортни екипи, футболни топки и тренировъчни пособия. След динамичните и оспорвани срещи децата се подкрепиха със сандвичи и освежителни напитки.

Финалът на спортния празник беше допълнен и от ветераните футболисти на Банско и Добринище. Спортен клуб на ветераните продължава да подкрепя и помага всеотдайно развитието на спорта в община Банско и при децата, и при професионалистите.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини